Tømrer- og snedkeropgaver for private kunder og boligejere

Er du en privat kunde på udkig efter tømrer- eller snedkerhjælp? Så er du havnet på den helt rigtige side. Lige her hos Enevoldsen Tømrer & Snedker A/S udføres mange forskellige former for tømrerarbejde for private kunder. Du bør med andre ord ikke tøve med at kontak​te os, hvis du har brug for hjælp.​

Vi er et professionelt tømr​er- og snedkerfirma med mere end 20 års erfaring i branchen. Derfor er vi i stand til at varetage mange forskellige opgaver inden for disse to fag. Vi garanterer veludførte løsninger, som du kan få glæde af i mange år, uanset hvad opgaven lyder på.

Vi hjælper mange forskellige privatkunder

Grundet vores mangeårige erfaring i tømrerbranchen kan vi udføre et hav af forskellige typer opgaver, fx tilbyder vi alt fra udskiftning af vinduer til lægning af nyt tag. Hvad enten du mangler hjælp til en større eller mindre opgave, så står vi klar til at hjælpe. Eller hvis du mangler forskellige træelementer, så kan vi også være behjælpelige med dette. Vi er desuden også klar til både at agere underentreprenør eller hovedentreprenør for dit byggeprojekt.

Det vigtigste for os er, at du bliver tilfreds med resultatet, og derfor sørger vi altid for at forventningsafstemme med hver enkelt kunde, inden arbejdet går i gang. Vi er desuden altid grundige i vores arbejde og anvender udelukkende materialer af høj kvalitet.

Kontakt os for flere informationer

Skal vi hjælpe dig med en opgave? Så er du velkommen til at kontakte os med det samme for flere oplysninger og et uforpligtende tilbud.

Vi kan kontaktes via kontaktformularen lige her på siden, så vender vi tilbage i løbet af 48 timer. Du kan også ringe til os på telefon: 51 35 97 42 for at høre mere om de ydelser, vi tilbyder til private kunder.

form-copy  Indhent et gratis tilbud

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud. Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Eksisteret i 22 år

Firmaet blev etableret i 2000 og har siden haft stor succes med alle former for tømrerarbejde.

Primært opgaver for erhverv

Vores primære kundegruppe er erhvervskunder, men vi tager også gerne imod private kunder.

​Hurtige svartider

Brænder du for at komme hurtigt i gang med dit nye projekt? Skriv til os og vi svarer hurtiges muligt

Om firmaet

Siden ENEVOLDSEN TØMRER & SNEDKER A/S så dagens lys i 2000 har vi udført et væld af opgaver for både privat og erhverv. 

​Skal vi løse din næste opgave?

Kontakt os i dag!

Du kan også vælge at sende os en mail på post@evts.dk.

ENEVOLDSEN TØMRER & SNEDKER A/S 

Rybergsvej 44, 5631 Ebberup