Kompetent underentreprenør i ind- og udland

Søger du efter en professionel underentreprenør i Odense, Assens eller et andet sted i landet? Så læs med her. Enevoldsen Tømrer & Snedker på Fyn varetager en lang række opgaver i tømrerfaget og byggebranchen generelt. Vi har blandt andet arbejdet som underentreprenør på projekter i Danmark og udlandet. Vi kan blandt andet fremhæve vores arbejde med montering af sandwichelementer og lyddæmpning i Grønland, Tyskland og USA.

Underentreprenør med mere end 20 års erfaring

Vi har mere end 20 års erfaring i branchen, hvorfor vi er klar på at tage imod mange forskellige opgaver – vi ser altid frem til en ny udfordring. Vores hovedopgave er tømrer-, snedker- og montageopgaver, og vi hjælper typisk i forbindelse med nybyggeri og tilbygninger.

Som underentreprenør er det vores opgave at sørge for, at vores samarbejde med de øvrige entreprenører går godt – og overordnet sikre et problemfrit forløb og byggeri. På grund af vores mangeårige erfaring, kan du trygt kontakte os, hvis du ønsker en kreativ, fleksibel og stabil underentreprenør der tager stort ansvar.

Underentreprenør for erhvervskunder

Vi har både haft opgaver for private og erhverv – du kan læse mere om, hvad vi kan gøre for dig, hvis du er privatkunde her.

For vores erhvervskunder kan vores typisk arbejdsopgaver variere meget, og derfor har vi med tiden oparbejdet brede kompetencer. Vi varetager også opgaver som hovedentreprenør, så vi kan stå for hele dit byggeprojekt og du kan være tryg ved at lade fagmænd stå for opgaven!

Vi har vores eget værksted

Når vi varetager opgaver som underentreprenør er det typisk med et særligt fokus med udgangspunkt i de ting, vi kan fremstille i egenproduktion – for eksempel køl og frys, tagelementer, facadeelementer, mindre bygninger, carporte, træelementer og meget mere.

Da vi har vores eget værksted, er vi meget fleksible i forhold til, hvad vi kan producere og dermed bygge. Derfor skal du endelig ikke tøve med at kontakte os, hvis du tror, at vi er den rette underentreprenør til din opgave.

form-copy  Indhent et gratis tilbud

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud. Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Eksisteret i 22 år

Firmaet blev etableret i 2000 og har siden haft stor succes med alle former for tømrerarbejde.

Primært opgaver for erhverv

Vores primære kundegruppe er erhvervskunder, men vi tager også gerne imod private kunder.

​Hurtige svartider

Brænder du for at komme hurtigt i gang med dit nye projekt? Skriv til os og vi svarer hurtiges muligt

Om firmaet

Siden ENEVOLDSEN TØMRER & SNEDKER A/S så dagens lys i 2000 har vi udført et væld af opgaver for både privat og erhverv. 

​Skal vi løse din næste opgave?

Kontakt os i dag!

Du kan også vælge at sende os en mail på post@evts.dk.

ENEVOLDSEN TØMRER & SNEDKER A/S 

Rybergsvej 44, 5631 Ebberup