Professionel og erfaren hovedentreprenør

Leder du efter en professionel hovedentreprenør, som kan stå for dit nybyggeri? Så kan du trygt kontakte Enevoldsen Tømrer & Snedker. Vi har over 20 års erfaring på området, hvorfor vi er i stand til at varetage mange forskellige opgaver.

Vi er et professionel tømrerfirma, som har stået for hovedentreprise ved mange forskellige projekter. Vi har stor erfaring med hovedentreprise og totalentreprise, og vi hjælper også gerne dig. Du bør derfor aldrig tøve med at kontakte os, hvis du er på udkig efter en under- eller hovedentreprenør, som kan varetage dit projekt. Vi holder til på Fyn, hvor vi har hjulpet mange kunder i blandt Odense, Assens og mange andre steder i landet.

Byg hus med os som hovedentreprenør

Når vi er hovedentreprenør på et projekt betyder det, at vi er ansvarlige for udførelsen af projektet hele vejen igennem – og for eksempel varetager kontakt med underentre​prenører og leverandører. Lige fra start til slut har vi det overordnede ansvar, som skal sikre et succesfuldt projektforløb samt resultat. Vi kan også varetage opgaver som tømrer, hvor vi har mere end 20 års erfaring i branchen. 

Vi har gennem vores mangeårige erfaring opnået en række faste og professionelle samarbejdspartnere at trække på. Derfor kan du trygt lade os stå for hovedentreprisen ved dit nybyggeri. Vi garanterer høj kvalitet til den aftalte tid – og inden for dit budget.

Lad os stå for din hovedentreprise

Skal vi være hovedentreprenør på dit næste projekt? Så er du velkommen til at kontakte os51 35 97 42 allerede i dag for at høre mere. Vi sikrer, at du kommer godt i mål med dit kommende byggeprojekt.

form-copy  Indhent et gratis tilbud

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud. Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Eksisteret i 22 år

Firmaet blev etableret i 2000 og har siden haft stor succes med alle former for tømrerarbejde.

Primært opgaver for erhverv

Vores primære kundegruppe er erhvervskunder, men vi tager også gerne imod private kunder.

​Hurtige svartider

Brænder du for at komme hurtigt i gang med dit nye projekt? Skriv til os og vi svarer hurtiges muligt

Om firmaet

Siden ENEVOLDSEN TØMRER & SNEDKER A/S så dagens lys i 2000 har vi udført et væld af opgaver for både privat og erhverv. 

​Skal vi løse din næste opgave?

Kontakt os i dag!

Du kan også vælge at sende os en mail på post@evts.dk.

ENEVOLDSEN TØMRER & SNEDKER A/S 

Rybergsvej 44, 5631 Ebberup