Hovedentreprenør​ med 20 års erfaring i branchen

​Leder du efter en professionel hovedentreprenør, som kan stå for dit nybyggeri? Så kan du trygt kontakte Enevoldsen Tømrer & Snedker A/S. Vi har 20 års erfaring på området, hvorfor vi er i stand til at varetage mange forskellige opgaver. 

Vi er et professionelt firma, som har stået for hovedentreprisen ved mange forskellige projekter. Vi har stor erfaring med hovedentrepriser og vi hjælper også gerne dig. Du bør derfor aldrig tøve med at kontakte os, hvis du er på udkig efter en entreprenør, som kan varetage hovedentreprisen ved dit næste projekt.

Byg hus med os som hovedentreprenør

Når vi er hovedentreprenør på et projekt, betyder det, at vi er ansvarlige for udførelsen af projektet hele vejen igennem og fx varetager kontakt med underentreprenører og leverandører. Lige fra start til afslutning har vi det overordnede ansvar, som skal sikre et succesfuldt projektforløb samt resultat.

Vi har mange års erfaring på området samt en række faste og professionelle samarbejdspartnere at trække på. Derfor kan du trygt lade os stå for hovedentreprisen ved dit nybyggeri. Vi garanterer høj kvalitet til den aftalte tid og inden for dit budget.

Kontakt os for at lave en aftale

Skal vi være hovedentreprenør på dit næste projekt? Så er du velkommen til at kontakte os allerede i dag. Vi står klar til at varetage mange forskellige opgaver, og vigtigst af alt: Vi sikrer, at du kommer godt i mål med dit byggeprojekt.

Du kan kontakte os via vores kontaktformular, som du finder lige her på siden, så hører du fra os inden for 48 timer. Du kan også ringe til os på telefon: 51 35 97 42 for at høre nærmere.

form-copy  Indhent et gratis tilbud

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud. Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Eksisteret i 20 år

Firmaet blev etableret i 2000 og har siden haft stor succes med alle former for tømrerarbejde.

Primært opgaver for erhverv

Vores primære kundegruppe er erhvervskunder, men vi tager også gerne imod private kunder.

​Hurtige svartider

Brænder du for at komme hurtigt i gang med dit nye projekt? Skriv til os og vi svarer indenfor 48 timer.

Om firmaet

Siden ENEVOLDSEN TØMRER & SNEDKER A/S så dagens lys i 2000 har vi udført et væld af opgaver for både privat og erhverv. 

​Skal vi løse din næste opgave?

Kontakt os i dag!

Du kan også vælge at sende os en mail på post@evts.dk.

ENEVOLDSEN TØMRER & SNEDKER A/S 

Rybergsvej 44, 5631 Ebberup